Se på vår granna gran....

...den grannaste granen i stan.
 
(null)
Granen på Stora Torget i Linköping är inte bara grann den lär dessutom vara landets största plastgran, 14,8 m hög.
28 800 lysdioder och 350 kulor pryder mästerverket.
Tydligen är det mer miljövänligt med en gran av plast än en äkta, i alla fall när det gäller en gran av den här storleken.
Granen kommer att återanvändas och kan faktiskt till och med växa!!!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Emma, Sol som sol? :

Tänkte just när jag såg den, den är för perfekt! Bra att de återanvänder men jag hävdar att min julgran är än mer miljövänlig då det är en riktig gran som växer i sin kruka i vardagsrummet. Vi har haft den sedan vi flyttade hit, snart slår den i taket.

Svar: Visst är granen alldeles för perfekt för att vara sann. Din gran låter helt klart miljövänlig och hållbar.
Anette

2 Ama de casa:

Ja den var grann den granen! :-)

Här har dom tvärtomtänk när det kommer till miljövänlig gran. Den huggs i Småland och fraktas med långtradare hit och sätts upp på gamla kyrktorget. Tydligen ska den tändas ikväll. Tänker inte gå dit till tändningen då jag antar att det lär bli en hel del folk och folksamlingar undviker jag så långt det bara går.

Ha en fin första advent!

Svar: Det är inte helt lätt att veta vad som är mest miljövänligt.Det är bra att du struntar i tändningen och folksamlingar.
Hoppas också din advent blir fin.
Anette

3 Ditte:

Verkligen en ståtlig gran! Sen vad som är mest miljövänligt vet jag inte. Men er vackra gran på torget går ju att återanvända. Bra så.
Önskar dig en fin första advent.

4 Maria:

Men åh så fin gran!
Jag köpte en konstgjord gran förra året efter att ha köpt riktig i många år. Vilket som är mest miljövänligt vet jag inte, men jag kommer garanterat att ha tjänat in pengarna på några år även om den fina konstgranen var dyr... för riktigt fina kungsgranar kostar också 6-700 Kr varje år...
Ha en fin ny vecka!
/Maria

Kommentera här: