Irrfärder

 
Lördagens utflyktsresa blev inte helt lyckad.
Vi hade planerat och googlat men det blir inte alltid som man tänkt.
 
(null)
Lördagen planerades på fredagskvällen samtidigt som en härlig skaldjurstallrik inmundigades.
 
Vi bestämde att första anhalten på nästa dags utflykt skulle bli Norsholm, där skulle det enligt Google finnas ett par inredningsbutiker som såg lockande ut.
Därefter tänkte vi åka vidare till Norrköping och hitta ett trevligt lunchställe, gärna runt Knäppingsborg.
 
(null)
Väl i Norsholm hittade vi inte en enda butik med inredningsprylar, den som jag varit i tidigare var nedlagd sedan länge och de vi läst om vete hundan var de var gömda.
Vi hittade i alla fall en bakluckeloppis men där fanns inget som fångade vårt intresse.
 
Vi åkte mot Kimstad, en oerhört sömnig liten ort, där fanns inget att göra så då styrde vi kosan mot Norrköping istället.
 
(null)
Det gamla industriområdet runt strömmen är alltid mysigt. Här ser ni "Sista supen" ett tidigare laboratorium där man beredde medikamenter på 1700-talet. Det sägs att dödsdömda fångar förr kunde stanna till här för att få sig en sista sup innan de avrättades. Mysigt var kanske inte rätt ord i sammanget.
 
(null)
 
(null)
De här kvarteren strosar jag gärna runt i.
Vi hade det trevligt och käkade lunch men någon shopping blev det inte.
Då kom jag på att ute i Ingelsta, ett trist shoppingcenter, finns det en bra Åhlénsoutlet. Sagt och gjort, vi ändrade snabbt våra planer. Där hittade vi en hel del smått och gott till en billig peng. Nöjda och glada for vi vidare.
Shoppingen hade gjort Evelina väldigt sugen på mjukglass. Vi tog därför en rejäl omväg och stannade till vid Göta Kanal, i Berg.
 
(null)
Som sagt, en dag som inte blev som vi tänkt men bra ändå.
 
Evelina är nu hemma i Sundbyberg igen och maken och jag har precis avslutat en mycket trevlig golfrunda tillsammans med våra bästa golfvänner.
Nu ska vi köra lite yoga och laga god mat.
Har ni haft det bra i helgen?