Tålamodet tryter

Jag vill att allt ska bli som vanligt, nu på direkten.
Att den här jäkla pandemin ska blekna bort, att inga fler insjuknar eller dör, att ingen mer ska behöva bli av med sitt arbete, att jag kan jobba på mitt eget arbete, att vi kan börja träffa folk igen. Nu vill jag ha tillbaka mitt liv, som det var förut, innan vi ens hört talas om Corona.
 
(null)
Jag vill ha en varm, solig och glad vår fylld av lyckliga människor och vackra blommor.
 
Allt är bara en lång väntan nu. Inte ens rädisorna som tittat upp ur jorden, vågar sätta fart på allvar.
 
Kom fram sol och mota bort alla äckliga virus, vi är så trötta och ledsna på situationen i vår värld.
 

Kommentarer:

1 Malin:

Jag håller med. Det gör nog alla.
Det vore så skönt om det här var över.

Svar: Ja, absolut 😔
Anette

2 Ditte:

Håller helt med dig i allt. Undrar om man kan trolla lite och skynda på förloppet. Önsketänkande....

Svar: Vore en bra idé. Det här är så jäkla tradigt.
Anette

3 Emma, Sol som sol? :

Herregu så jag håller med! Här vill inte ens det jag sått titta upp, så illa är det. Fast det kanske mer har att göra med bäst före-datumet på påsarna...

Campanulan på bordet är så himla fin!

Svar: Vet inte om mina morotsfrön kanske också är gamla, de borde börjat titta upp. Nu är det i och för sig rätt kyligt igen så de vill kanske inte.Campanulan ska flytta till en liten slänt men tillsvidare står den bra där på bordet.
Anette

4 Ama de casa:

Instämmer till fullo! Inte ens att jag (som har enorm tandläkarskräck) precis avbokade en tid för kontroll hos tandis känns bra. I vanliga fall skulle jag ha varit euforisk över det.

Må det lätta och bli bra snabbt!

Svar: Oj, ja tänk att man till och med kan sakna att gå till tandläkaren 😉
Anette

5 Biggeros:

Jag finner inga ord vad jag tycker om denna situation. Det innebär även att jag inte får träffa min far, mor, döttrar och vänner i år. Så ledsamt. Det jag ser fram emot nu är att få komma ut en timme på lördag <3
Kram

Svar: Så tråkigt, att inte kunna träffa sina närmast på lång tid. Inte heller vi träffar döttrar, föräldrar eller vänner. Förhoppningsvis ska vi kunna göra det om några veckor.Tillvaron här i Sverige har och är ju betydligt enklare även om vi inte socialiserar särskilt mycket.
Kram på dig 😊
Anette

6 Christina:

Håller med till fullo , just i denna stund skulle jag ha varit nere i Spanien o haft några sköna sem dagar i vårt radhus, men det är ju inget emot alla som insjuknat i denna hemska sjukdom,hoppas det är över snart o att inte så många fler blir så sjuka att dom dör , Ha en fin kväll //Christina

Svar: Resorna till södra Europa lär få vänta. Trist att inte kunna åka till våra sommarbostäder på så lång tid.Det viktiga är ändå att vi och de flesta runt oss håller sig friska.
Anette

7 Lena i Wales och Spanien:

Förstår dig helt! Önskar detsamma.
Sköt om dig!

Svar: Hoppas allt är ok med dig och maken.
Anette

Kommentera här: