Lyx och flärd blandas med slit och släp
Våra dagar här ter sig lite olika.
Vissa dagar sitter vi vid havet och äter skaldjur, andra åker vi runt och uträttar ärenden.

Något besök i den närmaste franska staden Menton blir det alltid.

Middagarna intas oftast hemma och vi lagar varierad mat.

Ibland väldigt lyxigt.


Andra gånger mer enkelt men inte mindre gott.

Evelinas goda Zucchinipaj.
Vissa dagar är vi väldigt sociala, andra dagar hänger vi för oss själva. Det är fint att kunna välja.

Just nu har vi ett mindre projekt på gång.
Vårt gamla åsnestall ska förvandlas till en rustik vinkällare.
Vi är fortfarande till viss del i planeringsstadiet. Bord, stolar och hyllor ska införskaffas.

Ett par antika industrilampor ska förse oss med ljus.
Vår vistelse närmar sig slutet och vi har haft det mysigt och trevligt.
Önskar er med detta en fin fortsättning på påskhelgen.
Tänk så fint att ha det just så som ni har det. Att välja det en vill. Vaedag blandad med fest. Och att ha en del projekt på gång är ju härligt. Så läckert att göra om det gamla åsnestallet till en vinkällare. Så läckert med dessa industrilampor. En skön och rustik känsla som ju passar så fint.
Funderar mycket på detta att när jag ser boenden utomlands är det sällan något som lockar mig. Inte heller någon plats. Men ert boende är jag helt förälskad i och inte minst i miljön och omgivningarna.
Är så glad att få ta del av er tillvaro här. Stort tack.