Påskhelg i Östergötland

Så här långt bjuder årets påskhelg på helt fantastiskt väder.
Vi har fått känna på försommartemperaturer. Att vinden, som varit ihärdig tidigare under våren, äntligen lagt sig gör att man vill vara utomhus tills det blir mörkt.
 
Vi har gjort små utflykter, på långfredagen åkte vi till kusten. Vi stannade till i Valdemarsvik och Fyrudden. 
På bilden ovan väntas det på lunch i Gryt, vid varvet.
Det är väldigt vackert i dessa trakter.
 
På påskafton for vi till Varamon, strax utanför Motala. 
Vi besökte svärmor och svärfar och passade förstås på att gå i sanden längs Vättern. Vi såg faktiskt några friskusar som badade i det 14° kalla vattnet.
 
Dottern och jag myser på stranden.
 
I dag är tanken att vi ska vara hemma i trädgården. Fixa lite och njuta mycket. Kanske gör vi ytterligare någon liten tur i närområdet.
Jag hoppas ni har det lika bra som vi och att påsken fortsätter vara glad.

Kommentarer:

1 Ama de casa:

Vilken härlig påskhelg ni har haft så här långt! Hoppas den fortsätter på samma vis :-)

Här har vi också haft ett otroligt väder. Har nog aldrig upplevt ett sånt ihärdigt och långvarigt regn här nere tidigare. Men, men. Efter regn kommer solsken sägs det ju (även om den inte har visat sig än...) :-)

Svar: Här har det varit och är helt underbart. Som du säger, efter regn kommer solsken och ni har nog snart fint väder igen.
Anette

2 Emma, Sol som sol?:

Sista bilden på dig och dottern är så himla fin!

Njut av det vackra vädret, vill gärna ha det tillbaka nu ifrån Sverige för här är det inte bra väder! :D

Svar: Vi njuter och har det så skönt. Hoppas att ni får bättre väder snarast.Ni vet ju att ni till slut alltid får soligt och varmt så jag antar att ni inte är så värst oroliga.
Anette

3 Ditte:

Vad trevligt med en tur till kusten och trakterna runt gryts skärgård är så fina. Härligt att sitta ute och äta lunch vid vattnet. Tyvärr har utevistelsen här i den spanska sommarstugan varit minimal under påskhelgen. Regnet har vräkt ner i flera dagar och bara vilat sig några timmar för att få ny fart.
önskar er fortsatt fina dagar tillsammans och en fortsatt fin påsk.

Svar: Trist att ni har så uselt väder men jag tror nog att det ändrar sig snart.Vill passa på att meddela att länken till din blogg härifrån slutat funka, igen.
Anette

Kommentera här: